23.02.2022

Leaders Talk, Nazlı Kayın

Geleceğin liderlerine ilham vermesini amaçladığımız röportaj serimizin bu hafta konuğu Daiichi Sankyo Satış Direktörü Nazlı Kayın.

Bu keyifli sohbetimizin moderatörlüğünü Sales Network Topluluğu Kurucusu Ergün Güler gerçekleştirdi.

SN Leaders Club

Ergün Güler

Sales Network, Kurucu

Diğer Röportajlar

Röportaj

29.01.2025

Ali Gülcan: Kızıma ithafen yazdığım bir çocuk kitabım var: Konuşan Ayakkabılar

Kitabı, maceranın devamı gelecek şekilde açık uçlu bir sonla bitirdim. Hedefim, bunu bir üçleme haline getirmek. Ayrıca uzun süre şan dersi aldım ve şimdilik sadece yakın çevremle paylaştığım bir hatıra albümü kaydettim.

Röportaj

21.01.2025

Murat Eroğlu: Sales Network, hem rehberlik eden hem de vizyon kazandıran çok kıymetli bir ansiklopedi

Ülkemizin geleceğini bırakacağımız gençlerimize ve öğrencilerimize yol gösterebilecek en uygun platformların başında Sales Network geliyor derim. Öğrencilere kariyer yolculuklarında kendi alanlarında gelişmeleri için örnek alacakları liderleri takip etmelerini öneriyorum.

Röportaj

15.01.2025

Ömer Elagöz: Kadın ve erkek dengesi, daha yaratıcı ve yenilikçi çözümlerin ortaya çıkmasına katkı sağlar

Kadın ve erkek dengesi, daha yaratıcı ve yenilikçi çözümlerin ortaya çıkmasına katkı sağlar. Öncelikle, farklı bakış açıları ve deneyimlerin bir araya gelmesi, daha yaratıcı ve yenilikçi çözümlerin ortaya çıkmasına katkı sağlar.

Topluluğumuza Katılın!

Daha iyi bir dünyayı birlikte tasarlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

People Icon

Saygın ve Güçlü
Üyeler

Content Icon

İlham Veren
İçerikler

Communication Icon

Çok Yönlü
Etkileşim

Hemen Katıl